Podcast Luisteren (PodNL): Voor de Show in Toomler (2024)

  • Afl 120 - Rayen en Stefan en een piraat

    Mar 07 2024

    Rayen en Stefan gaan terug in de tijd samen met Kees van Amstel. Ze bespreken al het benodigde; drive-in dj's, afkomst van lage adel en bami & nasi. Ook komt Hans Sibbel nog even langs.

  • Afl 119 Ik word hier helemaal gek joh

    Feb 29 2024

    Comedy pitchen bij je vriendin, kijkje achter de schermen bij een huiskamerfestival, karaoke avonturen en goede verhalen van Hans Sibbel.

  • Afl 118 Calvin Klein

    Feb 15 2024

    Stefan en Rayen zijn terug uit Rome en Malaga en willen je heel graag van alles vertellen! Over het bespieden via de deurbel met camera, kindertrauma's in de comments op YouTube, de podcast-potentie van Bert en Ernie en het forceren van diversiteit. Kaarten voor de triple van Bob, Glodi en Jorn op 26 feb: https://app.guts.tickets/xuo8h9/r7whch

  • Afl 117 Made in China

    Feb 01 2024

    Deze week alles over de voorleesmiddag, maakt Rayen Stefan bang met een spannend verhaal en leren ze elkaar beter kennen over de zwaardere periodes in hun leven.

  • Afl 116 Win geen knuffelbeer

    Jan 26 2024

    Een aflevering na de show in Toomler over haartransplantaties, gokken, seksscènes en de oscarnominaties.

  • Afl 115 Terugslapen

    Jan 18 2024

    De beroemde bedenker van het woord "terugslapen" Yunus Aktas is weer te gast! Ze blikken terug op de afgelopen jaren waarin hij o.a. Cameretten heeft gewonnen en maken met de questionnaire de balans op. Hoe kies je een naam voor je programma? Kan AI de comedyscene overnemen? En verder; Kofi Annan een hand geven, grappige en niet grappige mensen op social en het eiland van Epstein.

  • Afl 114 Kannnn niiieeettt

    Jan 12 2024

    Ja je ziet het goed; Voor de Show in Toomler is terug! Rayen en Stefan hebben jullie gemist en zijn gestart met een nieuwe reeks afleveringen. Kaarten voor dubbelprogramma van Stefan en Sezgin maandag 15 jan: https://app.guts.tickets/a6otmx/hrb5kf

  • Afl 113 De pedicure aflevering

    Jul 10 2023

    Take vier van aflevering 113. Naast de pedicure tips van Stefan hebben ze meer belangrijk nieuws; ze gaan een pilot opnemen. Rayen vraagt advies aan Stefan over een interessante reeks berichten die hij heeft gekregen...Link naar de tickets voor voor het Comedytrain International Summer Festival: https://www.comedytrain.nl/international-shows/

  • Afl 112 De set van Zelensky

    Jun 22 2023

    Ze zijn weer terug! Vertrouwd met z'n tweeën aan tafel en Jappie achter de knoppen. Na de show. Nee, ze hadden geen ruzie, gewoon zin om weer een aflevering op te nemen. Na al die tijd zijn er nog steeds dingen die onbesproken waren; geld verdienen met teak hout, skaterboys, culture shock in India en nieuwe plannen. De podcast waarin Rayen en Stefan DOEN ALSOF ze comedy maken uit de actualiteit en persoonlijke verhalen.Link naar de tickets voor voor het Comedytrain International Summer Festiva...more

  • Met Roué Verveer in een volle club | Voor de Show

    Mar 16 2023

    Deze week een extra lange aflevering want... waarom niet? Roué Verveer is te gast en dat zorgt voor een heerlijke chaos met publiek. Er is een blinde roaster. Er is... We gaan het niet eens verklappen. Dit gaat namelijk alle kanten op, precies zoals we dat zou willen.Kaartjes voor de dubbel van Stefan en Yunus in Toomler zijn hier te koop:2 april: https://guts.events/ltr7qr/wmyy613 april: https://guts.events/ltr7qr/t579hh

  • Ruzie met Argentijnse sportcommentatoren | Voor de Show

    Mar 09 2023

    Hoe ging het eraan toe in de catacombes van Argentinië tegen Nederland tijdens het WK? Hoe praat je met Louis van Gaal? En kan je vrienden worden met een sporter? Op bezoek zijn Milan van Dongen en zijn broer Jeroen Stekelenburg. Beiden sportverslaggevers en uitgenodigd omdat Stefan en Rayen op deze en veel meer vragen antwoord willen. Uiteraard met bijdrages van Yunus Aktas en Mark Waumans en een live publiek!

  • Najib Amhali is back and live | Voor de Show

    Mar 02 2023

    Hebben we ooit weleens op de maan gestaan? Is er bij de buurman van Najib Amhali wel of niet ingebroken? En hoe zit het met vissen voeren? Het komt allemaal langs in deze hype aflevering met publiek, optredens en impro. Voor de show met Najib Amhali!

  • Live oud-hockeyers Teun de Nooijer en Kim Lammers te gast | Voor de Show

    Feb 23 2023

    Rayen en Stefan zullen waarschijnlijk zelf nooit meer de Olympische Spelen halen, maar door de voormalige wereldtoppers Teun de Nooijer en Kim Lammers uit te nodigen, halen ze drie keer goud en twee keer hockey zilver de podcast in. Hoe ziet hun wereldje eruit, wat is hockey humor en stel dat onze jongens toch ineens in het Olympisch dorp belanden, wat kunnen ze daar verwachten?

  • Lebbis Live | Voor de Show

    Feb 17 2023

    In de tweede live aflevering vanuit een uitverkocht Toomler was Hans Sibbel te gast! Stefan en Rayen werden geroast, het publiek bepaalde een deel van de inhoud van de podcast en alle relatieproblemen werden van vakkundig advies voorzien!

  • Afl 106 Live debuut met oud voetbal internationals

    Feb 09 2023

    Na meer dan honderd afleveringen ‘gewoon’ Voor de Show op te hebben genomen is het tijd voor iets nieuws. In comedyclub Toomler ontvangen stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop voormalig Oranje-internationals Sander Westerveld en Glenn Helder. In een open en hilarisch gesprek bespreken ze de hoge pieken en diepe dalen van het profbestaan en de lange weg daarnaartoe.

  • Afl 105 Voor de Shows

    Feb 02 2023

    De laatste voor de opnames met publiek... Tickets via: https://guts.events/xncskt-rayen-en-stefan/ Een nieuwe kijk op de Titanic, biopic en het grootste verschil tussen ochtend en avond Rayen.

  • Afl 104 Frank de Loer

    Jan 26 2023

    Elvis, gamen, films en de kapper. Kortom weer een vertrouwde aflevering met Rayen en Stefan. Ook delen ze hun plannen met de aangekondigde opnames met publiek. De kaartverkoop start aanstaande maandag om 14:00 uur.

  • Afl 103 Special Edition: schrijven is schrappen

    Jan 16 2023

    In deze bijzondere aflevering wordt er hard gewerkt aan The Roast of Famke Louise op Comedy Central. Van de grond af ben je erbij en hoor je hoe grappen gaande weg sneuvelen en andere juistopbloeien.

  • Afl 102 Cluj-Napoca

    Jan 13 2023

    We zijn terug en we hebben mooie plannen! Hoe vaak kan je Cluj-Napoca zeggen in één aflevering?

  • Afl 101 Even één tussendoor

    Jun 16 2022

    Rayen en Stefan konden het niet laten en hebben een aflevering opgenomen om de stilte te doorbreken! Een update, een weerzien en helaas nog geen duidelijkheid over het vervolg. Voor De Show in Toomler is de wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.

  • Afl 100 Jappie is te gast

    Feb 17 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Deze week is de technicus Jappie te gast! Na bijna 99 afleveringen achter de schermen kruipt hij deze week achter de mic. Over intellectueel zijn, gamen, vrije woord en zijn rol in de podcast. Dit is voorlopig de laatste aflevering voor de break. We houden je op de hoogte via @comedytrain.in.toomler. Tot over een tijdje!

  • Afl 99 Bijtring of co*ckring

    Feb 10 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Bijna bij de honderdste aflevering vraagt om een herevaluatie maar niet voordat dickpic-ervaringen worden uitgewisseld, vier dilemma's worden opgelost en een gezonde portie humble-bregging heeft plaatsgevonden.

  • Afl 98 Michel Wolf is te gast

    Feb 03 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Deze week weer een gast en dat is: Michel Wolf! Hij noemt zichtzelf de enige comedian met een normale baan en drie kinderen. De outsider met verplichtingen geeft een heel realistisch beeld van het leven als comedian. Uit alles blijkt, of hij het nou wil of niet, hij is er zelf ook een.

  • Afl 97 Een knuppel in het hoenderhok

    Jan 27 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Stefan is blij terug te zijn van vakantie en ze hebben vooral veel bij te halen over 1 bepaald onderwerp...

  • Afl 96 Slechtste beslissing ooit gemaakt

    Jan 20 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Ze gaan van de hak op de tak. De drang om op te treden is heel hoog. Ze gaan op zoek naar een nieuwe afbeelding voor op de koets. Verliefd worden op een inmate, hoe gaat dat? Ze ontdekken NFT's avant la lettre. Hoeveel criminele vrienden heb je?

  • Afl 95 De kunst van stoppen op het juiste moment

    Jan 13 2022

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Rayen is naar New York geweest en heeft heel veel comedy gezien, zijn lievelingsmuzikant ontmoet en is net terug van een livestream over De aardappeleters van van Gogh. Stefan heeft alles gevolgd en heeft zich gebogen over de comments. Ook leren we hoe zijn pianocarrière abrupt tot een einde kwam door een Stanleymes op school.

  • Afl 94 Bas Grevelink is te gast

    Dec 23 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week schuift Bas Grevelink aan. Binnen Comedytrain bekend als de eeuwige MC. Doordat hij zo veel shows van heel dichtbij heeft gezien heeft hij de mooiste verhalen. Een gebroken been, het eerst optreden van Najib en ook geeft hij tips om een auditie voor te bereiden. Rayen en Stefan nemen even een break, in de tweede week van januari 202...more

  • Afl 93 Piloot: "... We have a small problem"

    Dec 16 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Rayen is terug van vakantie en weer helemaal opgeladen. Alles was weer even open dat dat heeft hem moed gegeven! De terugreis was wel een uitdaging.. Stefan heeft ook (geheim) goed nieuws en uiteraard komen Max, Marco, Ali en Hans even langs. Tip van Rayen: This Is Not Happening van Comedy Central.

  • Afl 92 Pieter Bouwman is te gast

    Dec 09 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Pieter Bouwman te gast. Met verhalen over hoe het voor hem allemaal begon, Mannen Van De Radio, het coachen van cabaretiers, Poelmo en het kleine Hitlertje in hem. En zijn nieuwe boek Het Ergste Moet Nog Komen dat momenteel verkrijgbaar is.

  • Afl 91 Manic Monday op donderdag

    Dec 02 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week moeten ze even over een dipje heen. De nieuwe maatregelen gooien roet in het eten. Verder doen ze een oproep om Doutzen met rust te laten, krijg je geen financieel advies van Stefan en besluiten ze een nieuwe weg in te slaan met de podcast vanwege gebrek aan optredens.

  • Afl 90 Twee dilemma's

    Nov 25 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week buigt Dokter Love zicht over twee dilemma's, wordt de cancelcultuur gecanceld, zeggen ze NIETS slechts over Mike Tyson en is Stefan ontzettend eerlijk op de vraag waar hij zich voor schaamt.

  • Afl 89 Merijn Scholten is te gast

    Nov 18 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Merijn Scholten te gast. Hij gooide zijn droom om systeemanalist te worden overboord om op het podium te staan. Ze bespreken alles daartussen en daarna. Van solo naar duo en weer naar solo, de mediatheek en mainstream films.

  • Afl 88 Voor de Show in 4D

    Nov 11 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week weer met z'n tweeën na een aantal (spontane) gasten. Beide zitten midden in een maakproces en moeten door alle fasen. De een leuker dan de ander. Verder: telefoons tijdens een optreden, Kanye West en een magische slak.

  • Afl 87 Jeroen Leenders is te gast

    Nov 04 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Jeroen Leenders te gast. Hij vertelt over alle verschillende personen die hij is geweest, hoe waardevol het is om arm te zijn en uiteraard zijn comedy carrière.

  • Afl 86 Spontane gasten

    Oct 28 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.De naborrel in Toomler loopt over in de podcast waardoor er twee extra gasten aan tafel zitten. Er moet veel bijgepraat worden over o.a. de ophef rond Dave Chappelle, de vakantie van Rayen en nachtmerries.

  • Afl 85 Arthur Umbgrove is te gast

    Oct 21 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Arthur Umbgrove, een van de eerste leden van Comedytrain, te gast! Een aflevering over familiebanden, liefdeloze humor, diversiteit en discipline.

  • Afl 84 Nico van der Knaap is te gast

    Oct 14 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Nico van der Knaap te gast. Hij vertelt over zijn Duitse filmcarrière, hoe de stilte van de nacht zorgt voor creativiteit en zijn hoogte- en dieptepunten.

  • Afl 83 Naar binnen met de glijbaan

    Oct 07 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. In deze aflevering weer nieuwe avonturen van Stefan in Amerika, Rayen heeft autopech en een nieuw dilemma.

  • Afl 82 Hans Sibbel is te gast

    Sep 30 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Hans Sibbel te gast. Een aflevering over hoe Hans zich thuis voelt op het podium, het begin van Lebbis en Jansen (1989!), of je altijd kan zeggen wat je wilt en de mooiste vis die Hans ooit ving.

  • Afl 81 Big Mouth

    Sep 23 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. We're back! Stefan is vader geworden van een gezonde zoon (met hulp van een bevalmaker)! Rayen heeft veel opgetreden en kwam terecht in zijn eigen nachtmerrie. Je leert over de vibe in de Efteling, QR codes en nieuwe investeringsmogelijkheden.

  • Afl 80 De laatste voor de vakantie

    Aug 19 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Na weken twijfelen deelt Stefan een verhaal waarbij hij de politie heeft ingeschakeld. Rayen is terug van vakantie en verbaasd weer met een professioneel staaltje research over o.a. Michael Jackson. Verder spectaculaire vliegtuig verhalen, SNL en het eerste vriendje van de dochter van Stefan. Ze gaan er even tussenuit, eind september verwachte...more

  • Afl 79 Jandino Asporaat is te gast

    Aug 12 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Jandino Asporaat te gast.In deze openhartige aflevering beginnen ze van voor af aan: jonge Jandino op Curaçao, de boyband, mislukte castings, achtergrondzanger bij Mariah Carey en zijn weg naar stand-upcomedy. Sommige verhalen zijn heftig maar het blijven comedians onderling!

  • Afl 78 Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn voor Rayen

    Aug 05 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Een persoonlijke aflevering over gescheurde condooms, de details over je eigen verwekking en het gevaar van de automatische piloot. Heb je een dilemma waar je Rayen en Stefan voor nodig hebt? Laat het weten via IG @comedytrain.in.toomler.

  • Afl 77 Henry van Loon is te gast

    Jul 29 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Henry van Loon te gast. Een aflevering over gezien worden als DE nieuwe belofte, off-beat zijn, vader worden en giftige pers. Oh en iets met Chocolate Rain...

  • Afl 76 Appen met Jeff Bezos

    Jul 22 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Aflevering 76 is er een van uitersten. We horen alles over dickpics maar ook hoe het is om afscheid te nemen van iemand die je dierbaar is. Een aflevering met ramptoerisme en ruimtetoerisme.Heb je een dilemma waar je Rayen en Stefan voor nodig hebt? Laat het weten via IG @comedytrain.in.toomler.

  • Afl 75 Jochen Otten is te gast

    Jul 15 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Jochen Otten te gast. Een aflevering over o.a. beugels, het begin van Jochen zijn carrière, niet durven praten op het podium, verschil tussen stand-up en cabaret, ontstaan van Sluipschutters, figuranten en naaktscènes.

  • Afl 74 I'm not done with this!

    Jul 08 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. De negatieve testen waren nog geen uurtje binnen en ze zaten al in Toomler om de podcast op te nemen. Het schokkende nieuws over Peter R. de Vries roept herinneringen op. We komen achter de donkere kanten van Rayen, Stefan vertelt over een helse helikoptervlucht en wat is de beste klantenservice attitude?Deze week een dilemma over plagiaat en...more

  • Afl 73 Als ik doodga dan zegt iemand: "dag papa"

    Jul 01 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Ze gaan weer optreden en dat brengt de nodige spanningen met zich mee. Deze week ook: een voetbal analyse, de schaamte om te vliegen en je vrienden upgraden. Uiteraard ook weer een dilemma, deze keer tussen twee levensstijlen. Heb je een dilemma waar je Rayen en Stefan voor nodig hebt? Laat het weten via IG @comedytrain.in.toomler.

  • Afl 72 Jan Jaap van der Wal is te gast

    Jun 24 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Jan Jaap van der Wal te gast.Ze beginnen bij het begin: oude bekenden, arrogantie van starters, Dit Was Het Nieuws en Fresh Wagon. Hoe gaat Jan Jaap nu te werk? Uiteraard sluiten ze af met de questionnaire.

  • Afl 71 "Waarom heb je dit gisteren niet gezegd?!"

    Jun 17 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Afl. 71,5 gaat over (weer) op het podium staan, zakken voor je examen, alles doen om ingeloot te worden voor geneeskunde, het vormen van je muzieksmaak en hoe imperfectie noodzakelijk is bij comedy. Heb je een dilemma waar je Rayen en Stefan voor nodig hebt? Laat het weten via IG @comedytrain.in.toomler.

  • Afl 70 Victor Brands is te gast

    Jun 10 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Victor Brands te gast. Een indrukwekkende aflevering die begint met de vroegere jaren in Toomler en hoe dat bij Victor abrupt tot een einde kwam toen hij door de FBI werd opgepakt voor het witwassen van geld. Open verhalen over naïviteit, rollebollen in het geld, gevangenisbendes, zijn column in de Volkskrant, ethische codes en he...more

  • Afl 69 We gaan weer beginnen!

    Jun 03 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Stefan is hyper, want de club gaat weer open! Voor 50 man vanaf zaterdag 5 juni en de kaartverkoop is gestart. De sollicitaties van nieuw horecapersoneel zijn in volle gang en roepen herinneringen op. En weet je nog hoe je vroeger in de cd-winkel een nummer kon luisteren? Een aflevering over sitcoms, Friends vs Seinfeld, series en jezelf blijve...more

  • Afl 68 Bob Koomen is te gast

    May 27 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten. Deze week is Bob Koomen te gast. Vlak voor de lockdown werd hij na zijn jaar als aspirant-lid aangenomen bij Comedytrain. Hij zat er net lekker in en moest toen thuis aan de bak. Zijn comedybroer en Rayen proberen Bob z'n route naar Toomler te achterhalen. Verder komen pratende dieren, applaus voor de MC en stroomschokken aan bod.

  • Afl 67 Er zijn twee soorten mensen

    May 20 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie uit persoonlijke verhalen en actualiteiten.Deze week gaat het over (niet) herkend worden, een goudvis genaamd Rayen, meubels in elkaar zetten en #wzawzdb. Ze bespreken weer een dilemma van een luisteraar die in de startblokken staat om comedian te worden. Heb jij ook een dilemma waar je Rayen en Stefan voor nodig hebt? Laat het weten via IG @comedytrain.in.toomler.

  • Afl 66 Emilio Guzman is te gast

    May 13 2021

    De wekelijkse podcast van stand-upcomedians Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week is dat Emilio Guzman.Alles lijkt er op dat Rayen een nieuwe beste vriend in Emilio heeft gevonden. Stefan en Emilio kennen elkaar van hun rock-'n-roll periode in Toomler aan het begin van hun carrière. En dat zorgt voor herinneringen over pijnstillende toverdrankjes, vadertips en ongemakkelijke roadtrip verh...more

  • Afl 65 Geef me twee afleveringen!

    May 06 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Rayen stond oog in oog met de ME en zit diep in de André Hazes materie. De manier waarop Stefan in nieuwe projecten stapt doet hem denken aan een ervaring die zijn leven ver...more

  • Afl 64 Bugra Gedik is te gast

    Apr 29 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met Comedytraincollega Bugra Gedik.Binnen no time voelt het als een ouderwetse naborrel, comedians onder elkaar in hun eigen club. Ze ontdekken alle wegen die Bugra heeft genomen om zijn stem te vinden. Dat er een link is tussen muzikanten en comedians is zeker, maar wat is het precies? Je hoort hoe je via een dating app een ...more

  • Afl 63 Bel 06 12345678!

    Apr 22 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Rayen heeft weer opgetreden en Stefan heeft meegedaan aan een gangster demonstratie. Het slechtste bruggetje van het jaar op live radio en de ergste nachtmerries komen langs...more

  • Afl 62 Paulien Cornelisse is te gast

    Apr 15 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met Comedytraincollega Pauline Cornelisse.Ze laten de kans niet onbenut om Paulien, al meer dan 12 jaar podcaster van Echt Gebeurd, te vragen naar de geheimen achter een succesvolle podcast. De noodzaak voelen om een verhaal te vertellen blijkt een rode draad in deze aflevering over buitenlandse avonturen, expres niet aan ver...more

  • Afl 61 Een motie van wantrouwen

    Apr 08 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Goed nieuws: Rayen mag het theater weer in! Hij heeft z'n jaarlijkse check gehad en gaat het roer omgooien. Het blijkt een mooi bruggetje naar medische ongemakkelijkheden, v...more

  • Afl 60 John Jones is te gast

    Apr 01 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met de langverwachte John Jones. John dacht altijd "lekker een beetje de vergetelheid in te sliden" maar dat laten ze niet gebeuren. Er zijn veel te veel verhalen te vertellen over zijn succesvolle jaren bij Comedytrain, de sitcom SamSam en zijn huidige carrière bij de brandweer. Ze doen ook een oproep aan alle luisteraars m...more

  • Afl 59 "Dit ga je vast gebruiken in je show"

    Mar 25 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-upcomedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Stefan is ingepakt door een knappe collectant en ontbijt tegenwoordig met een croissantje en wijn. Rayen heeft zijn wandel record gelopen en is heel productief aan het schri...more

  • Afl 58 Kees van Amstel is te gast

    Mar 18 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met comedyvriend Kees van Amstel. Een aflevering waarin Kees verhalen vertelt van ongeveer 2 vriendinnen geleden, over cult-comedian Doug Stanhope en over die keer dat hij niet wist wie Dr. Dre was. Ze doen politieke voorspellingen en Rayen is heel intensief in de laatste showbizz nieuwtjes gedoken. Waarom eigenlijk?!

  • Afl 57 Ik steek gewoon water in de fik

    Mar 11 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Stefan vertelt over zijn frustratie met 'het systeem' van de NPO en de onvindbaarheid van het programma waar hij nu aan werkt. Hierbij verbrandt hij volgens Rayen weer een...more

  • Afl 56 Dolf Jansen is te gast

    Mar 04 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met comedytraincollega Dolf Jansen. Over discipline, functioneren als cabaretduo, online discussies en op live televisie voor het blok gezet worden. Hoe ga je om met het beeld dat mensen van je hebben? En moet je daar iets mee doen?

  • Afl 55 Een bakfiets kopen met cannabis-geld

    Feb 25 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Een aangeschoten Stefan komt rechtstreeks van de opnames van Zo, Opgelost in de Kleine Komedie. Ze evalueren hun interview skills en analyseren The Big Short. Let op: deze a...more

  • Afl 53 Take 2

    Feb 11 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler. Soms zit je er gewoon niet "lekker in" en moet het even over. Dus dit is take 2. Was het verloop van Britney haar carrière wel ethisch verantwoord? Zit er achter elke bont...more

  • Afl 52 Howard Komproe is te gast

    Feb 04 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met comedyvriend Howard Komproe! Een groot voorbeeld voor Rayen en Stefan als het om MC-en en het hosten van shows gaat. Ze proberen achter zijn geheim te komen en ontdekken hoe een overlevingsstrategie, het blonderen van je haar en hecklers een essentiële rol kunnen spelen in je carrière. Hij neemt ze mee in het verhaal van t...more

  • Afl 51 Wajooooo ouwe

    Jan 28 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën in een gesloten Toomler. De opname is in de middag in verband met de avondklok. Ze doen heel erg hun best om de relschoppers te snappen maar het lukt niet. Hoe kan je trots zijn op je twee zakken g...more

  • Afl 50 Glodi Lugungu is te gast

    Jan 21 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week aflevering 50 met Glodi Lugungu!Een aflevering over het evenwicht in je set tussen onderwerpen met een lading en luchtige grappen. Hoe comedy en cultuur op elkaar inwerken en hoe je als comedian omgaat met de eerste indruk van het publiek. Over de lach van herkenning en de lach van beschrijving.

  • Afl 49 Zou je me aangeven of zwijgen tot het graf?

    Jan 14 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën in een gesloten Toomler. Nagels knippen, bezorgperikelen, geheim winkelbezoek en de lampjes in de kerstkussentjes worden uitvoerig besproken. De verlenging van de lockdown ...more

  • Afl 48 Bonusaflevering: Peter Pannekoek is te gast (deel II)

    Jan 12 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en vandaag het vervolg van het gesprek met Peter Pannekoek.Ze duiken het verleden in met goede verhalen over ontsnappen uit 'de gevangenis', hun trip naar de Comedy Central Roast van Justin Bieber in LA en hoe je ineens kan staan te blowen met Dave Chappelle. Ze hebben verschillende opvattingen over hun werkwijze, de rol van Toomler en d...more

  • Afl 47 Peter Pannekoek is te gast (deel I)

    Jan 07 2021

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week deel 1 van de aflevering met Peter Pannekoek.Een gesprek tussen drie comedycollega's over nieuw materiaal schrijven tijdens de lockdown en relevant blijven, de(lichamelijke) gevolgen van Peter zijn instelling om het beste uit zichzelf te halen en bedreigingen van publiek.Hoe zou het eruit zien als Peter en Rayen een Bed and ...more

  • Afl 46 Hugo de Jonge doet ook maar gewoon zijn best

    Dec 31 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën de laatste aflevering van 2020. Stefan gooit alles eruit in de laatste aflevering van het jaar; artistieke plannen, een duivels dilemma en zijn bewondering voor Andrew Schulz. Rayen trekt nog een bl...more

  • Afl 45 "Ik vergeet de hele tijd dat er een thema is"

    Dec 24 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën in een gesloten Toomler. Rond de feestdagen en met de aangescherpte maatregelen besteden ze extra aandacht aan het thema eenzaamheid. Wat zijn elementen die je eenzaam make...more

  • Afl 44 René van Meurs is te gast

    Dec 17 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week met een gast en deze week met René van Meurs! Waar ligt de grens voor een comedian tussen hip zijn en de underdog blijven? Kan je een voorstelling spelen die gebaseerd op een persoonlijk verhaal dat niet meer van toepassing is? Ook dure milkshakes, leugentjes bij de kapper en reageren op verzoekjes van volgers komen aan bod. Bij aflevering 44 zijn we ...more

  • Afl 43 "F*ck jou en we zijn er volgende week weer"

    Dec 10 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën in een gesloten Toomler. De hele schoonfamilie van Stefan heeft voedselvergiftiging maar hij heeft er niets mee te maken deze keer. Rayen zat vroeger op 1,5 kilo hagelslag p...more

  • Afl 42 Tex de Wit is te gast

    Dec 03 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met comedyvriend Tex de Wit. Het is een aflevering vol met tips over welke playlists je moet luisteren, hoe je het meeste uit de klantenservice kan halen en hoe je de prijs opdrijft van je eigen boek op Marktplaats. Veel persoonlijke verhalen over o.a. spelshows, schaken, boxen en de ergernis over buitenlandcorrespondenten en elk...more

  • Afl 41 Zijn wij te vertrouwen?

    Nov 26 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën in een gesloten Toomler.Er is veel gebeurd deze week, het was de hoogste tijd voor een nieuwe aflevering! Kerst is begonnen bij Rayen thuis, een pijnlijke First Dates VIPS ...more

  • Afl 40 Thijs van Domburg is te gast

    Nov 19 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met comedytraincollega en Stefan zijn eerste comedianvriend ooit: Thijs van Domburg. Hij is na lange tijd weer in zijn club Toomler en dat roept veel herinneringen op. Ook hebben ze het over zijn werk bij Zondag met Lubach, die keer dat op nationale televisie "Wat is dit k*t zeg" de reactie was op een sketch en het (on)bewust feit...more

  • Afl 39 De straat van 2000 meter

    Nov 12 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën in een gesloten Toomler.In deze aflevering bespreken ze de minutes of fame van Rayen bij M, verbazing over onze obsessie met de Amerikaanse verkiezingen, of het drillen van...more

  • Afl 38 Patrick Laureij is te gast

    Nov 05 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met Comedytraincollega Patrick Laureij. Een extra lange aflevering met o.a. hoe Rayen en Patrick in een bizarre situatie belandden langs de snelweg na een optreden, hoe een verkeerde keuze je kan ontwrichten op het podium, het stapsgewijs leren kennen van het vak en het eerlijk blijven naar jezelf. Voor de questionnaire vertellen ...more

  • Afl 37 "Waarom zitten we elkaar zo te f*cken?"

    Oct 29 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën. Dat is maar goed ook want ze maken zich kwaad deze aflevering. Frustraties over Kerst, slecht eten, klantenservice, schaamteloze teasers en de pakketjes in FIFA. Het beest ...more

  • Afl 36 Janneke de Bijl is te gast

    Oct 22 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met comedycollega Janneke de Bijl. Een openhartige aflevering over het sturen van(erotische) dromen en of je die wel of niet aan je partner kan vertellen. Wanneer geef je een dier een spuitje? Hoe ze alle drie anders omgaan met het tragische nieuws over de Franse docent. De vakantie van de koning blijft niet onbesproken en Stefan ...more

  • Afl 35 Rayen laat een kickboksgala uit de hand lopen

    Oct 15 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën en ná de show in Toomler. En na de persconferentie dus tijd voor een evaluatie: we moeten ons schamen. Een aflevering vol boksers, Rico Verhoeven, een uit de hand gelopen ki...more

  • Afl 34 Najib Amhali is te gast

    Oct 08 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met Najib Amhali. Een extra lange aflevering want er was veel bij te praten. Stereotypes, TikTok, Trump met Corona, welke kansen krijgt wie in z'n carrière en de gifbeker van succes.

  • Afl 33 "En toen werd het toch ineens de vetste podcast waar ik ooit bij ben geweest!"

    Oct 01 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën en ná de show in Toomler. Eerst zorgen Rayen z'n kookkunsten voor de nodige verbazing maar zodra Stefan begint te vertellen over verschillende overvallen die hij heeft meeg...more

  • Afl 32 Martijn Koning is te gast

    Sep 24 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en deze week met Martijn Koning. Een aflevering vol gênante momenten, #ikdoenietmeermee, voor €5.000,- op de verjaardag van Hitler zitten, aan welke programma's doe je mee?, een legendarische avond uit met Martijn en Stefan en op het einde als Stefan al zijn verjaardag aan het vieren is doen Martijn en Rayen nog een boekje open...

  • Afl 31 Op zoek naar een tegenbeweging

    Sep 17 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week met z'n tweeën. Rayen was afgelopen maandag jarig en treedt graag op op zijn verjaardag. Niets voor Stefan want wat als je slecht speelt? Er volgen mooie verhalen over slechte optredens. Stefan had een idee en het...more

  • Afl 30 Alex Ploeg is te gast

    Sep 10 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast en voor de dertigste aflevering schuift Alex Ploeg aan. De drie comedybuddy's kennen elkaar al heel lang maar al snel blijkt dat ze nog lang niet alles van elkaar weten. They go way back, je zou zelfs kunnen zeggen dat dit een comeback is van De Ongemakkelijke Podcast uit 2013.

  • Afl 29 De kracht van live optreden

    Sep 03 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Om de week met gast, deze week in de vertrouwde setting met z'n tweeën en ná de show in Toomler. Stefan deelt zijn gevoeligheden rond de zwarte pop van zijn dochter en Rayen vertelt hoe hij oog in oog kwam te staan met inbrekers. Ook zijn haars...more

  • Afl 28 Ali B is te gast

    Aug 27 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift Ali B aan met heel veel verhalen. Hoe bizarre dromen een basis vormen voor de matra van de dag, een jonge Ali B in de showbizzwereld en hoe hij meneer Van Dale opbelt om extra informatie in te winnen. Het gaat alle kanten op deze week, zelfs de buikspieren van Ali moeten getest worden...

  • Afl 27 "Het zijn allemaal narcisten"

    Aug 20 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Stefan laat Rayen schrikken met een verhaal over een verdacht pakketje in zijn brievenbus. En poeder blijft een terugkerend thema...

  • Afl 26 Eric van Sauers is te gast

    Aug 13 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Hun grote voorbeeld Eric van Sauers is deze week te gast met mooie verhalen over wie er vroeger aan de bar zaten in Toomler, hoe hij op de Toneelschool is gekomen en zijn bijbanen. Oude bekenden komen langs zoals; Theo van Gogh, Herman Brood (met papegaai)en Richard Pryor. Ze komen ook tot de ontdekking dat ze alle drie een totaal andere manier hebben om hun come...more

  • Afl 25 Wees slimmer dan je telefoon

    Aug 06 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Zo wil Rayen discodip in de Apenheul, slaat Stefan zijn fantasie op hol na het lezen van een bericht over een politie-inval op een erotisch feest, hebben ze het over het inspreken van reclames, nemen de complottheorieën explosief toe en komt St...more

  • Afl 24 Cindy Pieterse is te gast

    Jul 30 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift hun zeer gewaardeerde collega Cindy Pieterse aan. Na de muzikale start van de aflevering, hoor je backstage verhalen van Dit Was Het Nieuws, Klikbeet en talkshows. Ook stellen ze het bullsh*tgehalte in de media aan de kaak en het neerzetten van stereotypes. Ze sluiten af met de "so far favoriete questionnaire" van Rayen. Prijsvraag: je kan door...more

  • Afl 23 Een klap in het gezicht

    Jul 23 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Nadat Rayen heeft uitgelegd waarom er vorige week geen nieuwe aflevering was en Stefan hem heeft vergeven, gaan ze het rijtje onderwerpen langs: tweede golf, Kanye West, schoolkrant, De S.P.E.L.show en schapen.

  • Afl 22 Tim Fransen is te gast

    Jul 09 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Deze week schuift de langverwachte gast Tim Fransen aan. Tim is de scheidsrechter in de discussie of Max Verstappen had moeten knielen uit collegialiteit naar Lewis Hamilton. Hij krijgt Rayen en Stefan stil met het verhaal over zijn meest harde afwijzing ooit en hoe een vissenkom in de meterkast belandde.

  • Afl 21 Wat is je allerslechtste eigenschap?

    Jul 02 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze verzamelen elke week persoonlijke verhalen en actualiteiten waarvan ze samen bepalen of het potentie heeft voor een nieuwe comedy bit. Zit er humor in Coronaproof bowlen, herkend worden, een ellendige avond van Stefan in Paradiso of in hun slechte eigenschappen?

  • Afl 20 Kasper van der Laan is te gast

    Jun 25 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week in gesprek gaan met vriend en comedycollega Kasper van der Laan. De 'excuses' bij Voetbal International, favoriete series als Homeland en Game of Thrones en de vele pilots waar ze aan mee hebben gedaan komen langs. En de intense irritatie van Stefan over de elektrische autootjes die in de stad rijden.

  • Afl 19 "Kom naar Bergen op Zoom d*ckhead!"

    Jun 18 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. De (korte) filmcarrières van de mannen leveren pijnlijke maar goede verhalen op. Stefan kampt met dreigende fans van Robert Jensen en Rayen deelt een briljant vervolg op zijn ontmoeting met Dave Chappelle.

  • Afl 18 Ronald Goedemondt is te gast

    Jun 11 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week in gesprek gaan met vriend en comedycollega Ronald Goedemondt. Wat is de grens tussen echt zijn op het podium en theater maken? Hoe zorg je dat je echt bent en blijft? In ieder geval is één ding duidelijk: je moet alles wat je doet ownen! Alles of niets, alles daartussen is waardeloos.

  • Afl 17 Kleine wasjes, grote wasjes

    Jun 04 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Hoe gaan comedians om met serieuze onderwerpen zoals Black Lives Matter? Wat doe je als iemand je grap jat? Ze hebben het over pesten, eerlijk zijn tijdens optredens, Joran van der Sloot en Jeffrey Epstein. En als uit uitsmijter: Rayen zijn carrière in een reggae band.

  • Afl 16 Roué Verveer is te gast

    May 28 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met vriend en comedycollega Roué Verveer op zoek gaan naar de comedy in de actualiteit. De verkiezingen in Suriname leveren mooie verhalen op. Ze proberen een vinger te leggen op de wisselwerking tussen comedians onderling. Tegelijkertijd brengen ze het in de praktijk. En waar komen sterallures vandaan?

  • Afl 15 Wat een onschuldig leugentje allemaal teweeg kan brengen...

    May 21 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Wat zou jij opgeven om de beste te zijn? Ben je wel een verzeild geraakt in een web van leugens? Genoeg inspiratie deze week en dat is maar goed ook, want Toomler gaat waarschijnlijk weer open in juni!

  • Afl 14 Soundos El Ahmadi is te gast

    May 14 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met comedycollega Soundos El Ahmadi in gesprek gaan. Er komen veel verhalen naar boven, het is alsof je bij ze aan de bar zit na een optreden. Het meedoen aan televisieprogramma's, de waarde van vriendschappen en hoe belangrijk het team is waar je mee samenwerkt zijn een bron van inspiratie.

  • Afl 13 Beyoncé without wig

    May 07 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Ze hebben het over beste vrienden, Elon Musk, angsten, nerds, rijlessen en het knippen van je eigen haar...

  • Afl 12 Theo Maassen is te gast

    Apr 30 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze deze week met comedycollega Theo Maassen in gesprek gaan. Hoe gaat het met Theo in deze tijden? Het verloop van carrières, uit de hand gelopen grappen, de houdbaarheid van artiesten, stalkers en doodsbedreigingen, spijt hebben en reacties op social media blijven niet onbesproken in deze extra lange aflevering.

  • Afl 11 Een trip down memory lane

    Apr 23 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus. Ze nemen een trip down memory lane met Sega, casettes, Koninginnedag, de 80's, de 90's, en Bassie en Adriaan. Ze bieden vast hun verontschuldigingen aan voor de jongere luisteraars...

  • Afl 10 De heimwee naar optreden roept vreemde herinneringen op

    Apr 16 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus, maar Corona is gelukkig niet meer het enige onderwerp van gesprek. O.a. optreden in een tbs-kliniek, vrouwen in comedy en rare optredens worden besproken.

  • Afl 9 Meer dan alleen Corona

    Apr 09 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze normaal gesproken met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week helaas weer geen gast vanwege het Coronavirus, maar Corona is gelukkig niet meer het enige onderwerp van gesprek. O.a. Dit Was Het Nieuws, De Slimste Mens en Stefan zijn ervaringen op de Toneelschool Amsterdam met Freek de Jonge komen langs.

  • Afl 8 Rayen en Stefan lachen zich er doorheen

    Apr 02 2020

    In principe gaat de podcast over het maken van materiaal "voor de show" op basis van actualiteit, maar hoe ziet die actualiteit er nu en vooral straks uit. Stefan en Rayen weten weer genoeg onderwerpen te vinden om er samen over te hebben!

  • Afl 7 Corona #2

    Mar 25 2020

    Helaas weer geen gast ivm corona. Maar Rayen en Stefan komen op een paar mooie nieuwe inzichten. Blikken op de toekomst en kijken terug naar hun jeugd.

  • Afl 6 Corona time

    Mar 18 2020

    Live vanuit een leeg Toomler, met helaas geen gast ivm corona. Maar wel met genoeg te bespreken! Luister in quarantaine naar Rayen en Stefan

  • Afl 5 Kim Schuddeboom

    Mar 06 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Kim Schuddeboom aan.

  • Afl 4 Murth Mossel

    Feb 27 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Murth Mossel aan.

  • Afl 3 Yunus Aktas

    Feb 20 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Yunus Aktas aan.

  • Afl 2 Sanne Wallis de Vries

    Feb 13 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Sanne Wallis de Vries aan.

  • Afl 1 Johan Goossens

    Feb 06 2020

    De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze met een gast op zoek gaan naar inspiratie voor hun stand-up comedy. Deze week schuift comedytraincollega Johan Goossens aan.

  • Podcast Luisteren (PodNL): Voor de Show in Toomler (2024)
    Top Articles
    Peegs Message Boards
    minneapolis cars & trucks "ford coupe" - craigslist
    Is Sam's Club Plus worth it? What to know about the premium warehouse membership before you sign up
    123 Movies Black Adam
    Le Blanc Los Cabos - Los Cabos – Le Blanc Spa Resort Adults-Only All Inclusive
    Ghosted Imdb Parents Guide
    Robinhood Turbotax Discount 2023
    Beautiful Scrap Wood Paper Towel Holder
    Dee Dee Blanchard Crime Scene Photos
    The Powers Below Drop Rate
    Canelo Vs Ryder Directv
    Boat Jumping Female Otezla Commercial Actress
    Declan Mining Co Coupon
    R Tiktoksweets
    Ukraine-Russia war: Latest updates
    Guardians Of The Galaxy Vol 3 Full Movie 123Movies
    Amelia Bissoon Wedding
    Explore Top Free Tattoo Fonts: Style Your Ink Perfectly! 🖌️
    Diablo 3 Metascore
    Nioh 2: Divine Gear [Hands-on Experience]
    Samsung Galaxy S24 Ultra Negru dual-sim, 256 GB, 12 GB RAM - Telefon mobil la pret avantajos - Abonament - In rate | Digi Romania S.A.
    Mills and Main Street Tour
    Mineral Wells Independent School District
    Byte Delta Dental
    Dutch Bros San Angelo Tx
    What Happened To Anna Citron Lansky
    Palm Coast Permits Online
    St. Petersburg, FL - Bombay. Meet Malia a Pet for Adoption - AdoptaPet.com
    Our History
    Faurot Field Virtual Seating Chart
    Dewalt vs Milwaukee: Comparing Top Power Tool Brands - EXTOL
    Loslaten met de Sedona methode
    Finding Safety Data Sheets
    City Of Durham Recycling Schedule
    Jackie Knust Wendel
    Margaret Shelton Jeopardy Age
    Is Henry Dicarlo Leaving Ktla
    John Deere 44 Snowblower Parts Manual
    Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
    Craigslist Maryland Baltimore
    Song That Goes Yeah Yeah Yeah Yeah Sounds Like Mgmt
    Lucky Larry's Latina's
    7543460065
    Claim loopt uit op pr-drama voor Hohenzollern
    Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
    craigslist | michigan
    The Holdovers Showtimes Near Regal Huebner Oaks
    SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
    Miami Vice turns 40: A look back at the iconic series
    Mybiglots Net Associates
    Dolce Luna Italian Restaurant & Pizzeria
    Duffield Regional Jail Mugshots 2023
    Latest Posts
    Article information

    Author: Jonah Leffler

    Last Updated:

    Views: 5875

    Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

    Reviews: 84% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Jonah Leffler

    Birthday: 1997-10-27

    Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

    Phone: +2611128251586

    Job: Mining Supervisor

    Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

    Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.